Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


I år skall samtliga Klubbdomare genomföra ett teoriprov digitalt.
 
För att göra det möjligt för alla klubbdomare att delta på Westras obligatoriska domarclinic har vi bestämt att även genomföra en clinic digitalt.
 
Här kommer lite information gällande Projektstöd IF för den annorlunda men förhoppningsvis fina basketsäsong som väntar. Många av er har säkert redan kommit igång med både träningar och en del matcher.
 
Då det på grund av Coronapandemin inte genomförs någon FIBA-konferens 2020, och därmed eventuella regeländringar skjuts framåt, behövs inte någon omcertifiering för nu godkända Distriktsfunktionärer inför säsongen 2020-2021.
 

Storlista 2 september 2020

(2020-09-02 15:03)
Spelprogrammet för höstens ungdomsserier och hela säsongens seniorserier är nu klart. Bifogat finns en Storlista per 200902, som ni alla kan utgå ifrån.
 
Torsdag 17 september 19:00-21:00 erbjuder WBDF alla tävlingsadministratörer, ledare och andra intresserade att delta i vårt Digitala Tävlingsmöte som arrangeras genom Teams.
 
En ny säsong närmar sig och det är hög tid att börja licensiera lag inför Senior-DM och Seriespel. En rekommendation är att senast 14 dagar innan första match ansöka om laglicenser.
 
I september drar Senior-DM igång. Nu finns spelprogrammet publicerat!
 
Dessa regler och rekommendationer beslutades av WBDF:s styrelse 23 augusti 2020 och kompletterar bestämmelser och rekommendationer från Folkhäsomyndigheten och Svenska Basketbollförbundet.
 
Westra Sveriges BDF bjuder härmed in till Distriktsfunktionärsutbildningar inför säsongen 2020-2021.
 
Den 19-20 september kommer vi att arrangera Westras årliga Domarclinic som är obligatorisk för alla domare som skall döma säsongen 2020-2021.
 
Information kring kommande säsong av Easy Basket.
 
Information kring kommande säsong av Easy Basket.
 
I september drar Senior-DM igång. Här är spelschemat!
 

Sommar på WBDF:s kansli

(2020-06-22 07:54)
En mycket annorlunda vår har nu övergått i sommar och för WBDF:s kansli betyder det att vi laddar batterierna ännu mer inför en efterlängtad säsongsuppstart i september.
 

 

 

Huvudsponsorer

 Wellspect

 

Decon logga

 

ICA Supermarket Olskroken

 

 

 

TAVELSPONSOR

 

Ecri Redovisning AB

MIND Group

  

Rehab shop 

Mekonomen

Mekonomen Bilverkstad Jonas Enander Bil och Karosseri AB

 

 

 

 

   

 

Postadress:
Göteborgs RBK - Basket
Ängåsvallen 20
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bjorn.sjostrom@varbergenergi.se

Se all info