Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter U-lag"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

GRBK U-lag är vinnare av Basketfestivalens rullstolsbasketsturnering 2017!


Årets Basketfestival genomfördes 25-27 maj i Pjäshallen . I år deltog två lag från GRBK, ett lag från Nacka HI och ett lag från FIFH Malmö. Det blev överlag riktigt bra matcher med många poäng och rejäl intensitet. I det ena, GRBK lag Röd, spelade Sami, Kristoffer, Emelie, Rodgers, Elias, Lavanja och Robin och i det andra, GRBK lag 1, spelade Leo, Filip, Christer, Ludvig, Achmed, Machmud och Märta. Efter att grundspelet var klart ställdes FiFH Malmö mot Nacka HI i den ena semifinalen och GRBK lag 1 mot GRBK lag Röd i den andra. Den första semifinalen mellan Malmö och Nacka var oavgjord vid full tid och gick till sudden death. Det slutade med att Malmö vann efter att gjort poäng i första anfallet. Matchen mellan de bägge GRBK lagen var jämn hela vägen där Lag 1 stod som segrare vid full tid. Finalen mellan Malmö och GRBK lag 1 blev inte riktigt lika spännande då GRBK hade ledningen matchen i genom bland annat genom ett bra skytte. I finalmatchen gick priset till Most Valuable Player, MVP, till Leo som gjorde en riktigt vass insats.
 
Sammantaget en härlig turnering där inte bara lagen gjorde en fantastisk insats utan även alla som ställde upp i kiosken, som hallvärd, satt i sekretariatet mm. Som alltid ett sort hedersomnämnande till Susann (och Jerry!) som drar det tyngsta lasset och är en klippa i att få hela arrangemanget att fungera suveränt! Så roligt också att se hur alla lagen ”hänger med varandra” mellan matcherna, sport när det är som bäst tycker jag.
 
Stort tack till alla och vi ser fram emot nästa turnering Nacka Games i september.
Björn, Ordf. GRBK"

 Inga nyheter är skapade

 

 

Huvudsponsorer

 Wellspect

 

Decon logga

 

ICA Supermarket Olskroken

 

 

 

TAVELSPONSOR

 

Ecri Redovisning AB

MIND Group

  

Rehab shop 

Mekonomen

Mekonomen Bilverkstad Jonas Enander Bil och Karosseri AB

 

 

 

 

   

 

Postadress:
Göteborgs RBK - Basket
Ängåsvallen 20
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bjorn.sjostrom@varbe...

Se all info